Jeg er freelance tekstforfatter med 15 års skrivende erfaring og seks års studier af den gode historie bag mig. Jeg har et skarpt blik for substansen og et indgående kendskab til det skrevne sprogs muligheder.

Alle brands, virksomheder, organisationer og destinationer bærer rundt på en grundlæggende fortælling. Den fortælling er fundamentet. Kernen. Udspringet. Vi skal ærligt stå ved den og fortælle den til verden.

Når hverdagen bliver travl, glemmer vi ofte at bruge tid på at finde ind til fundamentet – og formidle det. Men det skal vi være gode til, for det er heri vores grundlæggende værdier ligger. Det er her vores samarbejdspartnere, kunder og relationer finder grunden til at kunne lide os. Grunden til at stole på os. Og grunden til at handle med os.

Ærlig kommunikation & den gode historie

Jeg kan hjælpe med at finde ind til den gode, grundlæggende fortælling, skære den til og omskabe den til god kommunikation, der tager hensyn til både afsender og modtager. Jeg lægger vægt på den personlige relation i alle samarbejder. Ved at tilstræbe gensidig forståelse og et ærligt møde, opnår jeg bedst mulig indsigt i de pågældende kerneværdier. Det skaber i sidste ende den mest ærlige kommunikation.

Kreativ tekstforfatter 

Men derudover er jeg også bare en god, idérig tekstforfatter; en håndværker, der kan optimere den sproglige kommunikation, du sender ud i verden. Jeg løser opgaver direkte for kunder med behov for kvalitetstekst eller som underleverandør til bureauer på større kommunikationsprojekter. Jeg har base i Aarhus C men arbejder i hele landet.

Jeg drikker min kaffe sort.

***

eBog med 5 gratis råd fra en tekstforfatter om storytelling & branding

Jeg har lavet en lille eBog med 5 gode råd om storytelling og branding.
Den kan downloades som PDF gratis her.